Jätkades Autosky veebilehe kasutamist, nõustud meie kasutajakogemuse parandamiseks mõeldud küpsiste ja nende kasutamise tingimustega. Loe lähemalt

  • ASUME UUEL AADRESSIL: LÕÕTSA 8A

AutoSky kolib suuremale äripinnale

Kallid praegused ja tulevased kliendid. Meil on AutoSky’s rõõm teatada, et kolime uuele ning suuremale äripinnale.


Sellega seoses sulgeme oma uksed kolimiseks vahemikus 07.12-16.12.2018 ning taasavame need juba uues asukohas 17.12.2018.

 

Alates 17. detsembrist ootame Sind juba meie uude müügisalongi, aadressil Pärnu mnt 139 e/3.

 

Mida uut kolimine kaasa toob?

AutoSky’s pürgime alati parema teenuse kvaliteedi poole, mille üheks osaks on kindlasti ka ettevõtte asukoht ning sisseseade. Just seda viimast me kolimisega parendamegi, kus uues asukohad ootab Sind ees meie mõnus hubane müügisalong.


Miks aga läheb müügisalongi vaja? Väga lihtne – kui oled korra istunud mõnda meie luksuslikku premium-klassi autosse, tekib tahes tahtmata soov seal natuke kauem ringi vaadata, juurde küsida ning ennast lihtsalt mõnusalt tunda. Seda on aga müügisalongis oluliselt mugavam teha, kus saad kõiki meie kiireid ja vihaseid autosid uudistada omas tempos.

Kuidas meid uues kohas üles leida?

Nagu öeldakse, siis oma silm on kuningas. Astu läbi meie uuest salongist aadressil Pärnu mnt 139 e/3. Sinna jõudmiseks tee nii:

 

  • Keera Pärnu mnt-lt spordiklubi Sparta juurest sisse
  • Sõida nii spordiklubist kui ka SkyPark batuudikeskusest mööda
  • Keera AGR Autokeskuse juures vasakule ja oledki kohal.


 

Külaskäik on kindlasti seda väärt – Sind ootavad ees võimsad BMW-d, Audid ja Porsched ning luksuslik Aston Martin, Jaguar ja Bentley ;).


Kohtumiseni juba uues asukohas.