Jätkades Autosky veebilehe kasutamist, nõustud meie kasutajakogemuse parandamiseks mõeldud küpsiste ja nende kasutamise tingimustega. Loe lähemalt

  • ASUME UUEL AADRESSIL: LÕÕTSA 8A

Uus rubriik – Auto ostmise ABC

Tahad soetada endale autot aga ei tea, kust pihta hakata?

 

See mure on kummitanud kindlasti paljusid uusi ja juba natuke kogenenumaid autoostjaid. Millist keretüüpi valida, kas eelistada diislit bensiinile, kas osta masin kohe välja või võtta liisingusse?


Meil AutoSkys on õnneks kõikidele nendele küsimustele vastused olemas ja et need ka Sinuni jõuaksid, panime omaltpoolt kokku uue rubriigi nimega “Auto ostmise ABC”. Rubriigis toome välja tähtsamad punktid, mida iga autoostja võiks enne uue või kasutatud auto soetamist teada.


Kristjan Must, AutoSky tegevjuht: “Auto ostmine on suur väljaminek, mis nõuab hoolsat planeerimist ning tugeva taustauuringu tegemist. Auto ostmine pooliku info alusel võib küll õnneks minna aga samas võid leida ennast masina roolist, millega pole üldse rahul.


“Sellest lähtuvalt oli meie eesmärgiks luua ühtne ning võimalikult mugav infoallikas, kust leiad kogu vajamineva info auto ostmise kohta.”, sõnas Must. “Auto ostmise ABC” koosneb erinevatest blogipostidest, mis on järjestatud kronoloogiliselt vastavalt ostu etappidele. Lisaks saad liikuda mugavalt ühelt blogipostilt teisele ning soovi korral jagada postitusi ka sotsiaalmeedias.”


Auto ostmise ABC on pidevas täienemises, nii et ära maga maha uusi postitusi.


Kindlasti anna meile ka märku teemadest, millele pole rubriigis veel vastust leidnud ja teeme selle asja nagu kord ja kohus selgeks.


Seniks aga head lugemist ning edukat auto soetamist!